Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Väliseinäkiskot lattia- ja kattoliittymään

Kaikissa lattiaan, kattoon tai seinään kiinnitettävissä vaakarangoissa on yhtäläinen rei’itys ruuvausta varten. Muovattu erityinen karhennus tekee ruuvauksesta helpompaa ja takaa samalla myös kipsilevyn varman kiinnityksen.

Knauf SK -kiskoja käytetään LPR -rankarungon seinän lattia- ja kattoliittymiin. Niitä on kahta korkeutta 37 mm ja 58 mm. Korkeampaa 58 mm:stä käytetään normaalisti lattiakiskona, jolloin lattialistan kiinnitys saadaan tukevammin levyn läpi kiskoon. Kiskojen vakiopituus on 3000mm.

Knauf SKF -kiskossa on 3 mm PE-tiivistenauha epätasaisuuksien tasoittamiseksi ja äänivuotojen vähentämiseksi. SKF -kiskoa käytetään LPR -rankarungon seinä- ja kattoliittymiin. Vakiopituus on 3000 mm.

SKE kiskoa käytetään LPR rankaseinien katto-, lattia- ja seinäliittymiin kaksois- tai sik-sak-runkoisissa seinärakenteissa. SKE kiskossa on kaksoisputkinen LVD tiivistenauha, joka vaimentaa tehokkaasti äänen siirtymistä luoden joustavamman kytkennän levyseinän ympäröiviin rakenteisiin. Parhaan ääneneristävyyden saavuttamiseksi levyn ja ympäröivän rakenteen välillä 5-10 mm sauma tiivistetään pysyvästi elastisella tiivistysmassalla.

SKT kiskoa käytetään RX rankaseinien yksinkertaisiin runkoihin kun halutaan erittäin joustava kytkentä levyrungon ja ympäröivän rakenteen välille. SKT kiskossa on kaksoisputkinen LVD tiivistenauha kiskon pohjassa sekä sivuilla. Parhaan ääneneristävyyden saavuttamiseksi levyn ja ympäröivän rakenteen välillä 5-10 mm sauma tiivistetään pysyvästi elastisella tiivistysmassalla.

Valitse tiedostot keräilykoriin

Käytä aikaa säästävää keräilykoritoimintoa!

Lisäämällä tiedostot keräilykoriin voit ladata materiaalit yhtenä pakettina tai halutessasi välittää paketin sivujemme kautta suoraan omaan tai yhteistyökumppanisi sähköpostiin.