Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

MUUT TUOTTEET

Aluspaperi ja Reunanauha

Knauf Aluspaperi on pintakäsiteltyä paperia joka ei päästä kosteutta alapuolisiin rakenteisiin. Aluspaperia käytetään uivissa rakenteissa, kun kipsilattiamassa pumpataan esim. eriste- tai levykerroksen päälle. Aluspaperi limitetään saumoistaan 8cm ja saumat voi halutessaan myös teipata. Kipsimassakerroksen minimivahvuus on 30mm kun se tehdään uivana. Aluspaperirullan leveys on 1,25m ja pituus 80m.

Knauf Reunanauha on solumuovikaista, jota käytetään erottamaan pystyrakenteet ja muut rajoittuvat rakenneosat pumpattavasta kipsimassasta. Reunanauha asennetaan muovikaistale poispäin reunasta ja muovikaistale asetetaan lattiaa vasten 90 asteen kulmassa. Knauf Aluspaperi tuodaan muovikaistan päälle. Reunakaista estää esimerkiksi puurunkoisissa väliseinissä mahdollisesti tapahtuvan liikkeen vaikutusta pumpattuun lattiaan. Knauf Reunanauhan vahvuus on 8mm, leveys 10cm ja rullan pituus 40m.

 

Liikuntasaumatarvikkeet

Pumpattavien lattiatuotteiden yhteydessä käytettävät liikuntasaumatarvikkeet.

Knauf sulkukulma
Knauf sulkukulma on monikerroskartonki, jonka toinen sivu on 50 mm leveä ja toinen 30 mm. Sulkukulmasta voidaan valita, kumpi kylki on ylöspäin tarvittavan korkeuden mukaan. Sulkukulmaa käytetään liikuntasaumojen tekemiseen oviaukkojen kohdalla, lattiakorkeuden muutoskohdassa, sekä lattialämmityskohteissa työsaumoissa. Sulkukulman pituus on 3 metriä.

Knauf liikuntasaumaprofiili
Knauf liikuntasaumaprofiilin leveys on 50 mm ja korkeus 30 mm, pituus on 3 metriä. Liikuntasaumaprofiilia käytetään liikuntasaumojen tekemiseen lattialämmityskohteissa.

Knauf liikuntasaumanauha
Knauf liikuntasaumanauha on itsestään kiinnittyvä vaahtomuovinauha. Paksuus 10 mm ja leveys joko 50 mm tai 70 mm. Knauf liikuntasaumanauhaa käytetään liikuntasaumojen tekemiseen yhdessä Knauf liikuntasaumaprofiilin kanssa. Liikuntasaumanauharullan pituus on 25 m.

Lisätarvikkeet vaativiin pohjustuksiin

Pumpattavien lattiatuotteiden yhteydessä käytettävät lisätarvikkeet vaativiin pohjustuksiin.

Knauf Katja tiivistematto
Knauf Katja on polymeeribitumista valmistettu lasikuitu- ja alumiinivahvisteinen tiivistematto, jonka pitkät sivut ovat itsekiinnittyvät. Knauf tiivistematto Katjalla on erittäin suuri tiheys ja se on vain 0,9 mm paksu, joten sitä on helppo ja nopea työstää. Matot levitetään käyttäen 10 cm limitystä. Knauf Katja tiivistematon päälle on asennettava Knauf Aluspaperi tai muu vastaava erotuskerros ennen pumppausta. Rullan leveys on 1 m ja yhdessä rullassa on n. 40 m2.

Knauf liitosnauha
Knauf liitosnauha on itsestään kiinnittyvä polymeeribituminauha. Knauf liitosnauhaa käytetään Knauf Katjan ja nousevien rakenneosien välisissä liitoksissa, Katjan yläpuskun tiivistyksessä sekä Katjan lyhyiden saumojen jatkoskohdissa. Liitosnauhan leveys on 20 cm ja yhden rullan pituus on 15 m.

Knauf FE-tiivisteaine
Knauf FE-tiivisteaine on 2K-epoksipohjainen ”nestekalvo”. FE- tiivisteainetta voidaan käyttää raakabetonipohjalla, tiivistävänä tartunta-aineena liitosmassalattian alla ja tiivisteenä pohjakosteutta vastaan. Knauf FE-tiivisteaine levitetään telalla. Menekki
n. 800 g/m2. FE-tiivisteaine toimitetaan 10 kg pakkauksessa.

Valitse tiedostot keräilykoriin

Käytä aikaa säästävää keräilykoritoimintoa!

Lisäämällä tiedostot keräilykoriin voit ladata materiaalit yhtenä pakettina tai halutessasi välittää paketin sivujemme kautta suoraan omaan tai yhteistyökumppanisi sähköpostiin.