Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Knauf Weatherboard 365

Ankaraa säätä pitkäaikaisesti kestävä tuulensuojalevy

Knauf Weatherboard 365 kestää säässä kuin säässä jopa 12kk ilman julkisivuverhousta

Knauf Weatherboard on uudistunut ja UV-suojauksen ansiosta se kestää mainiosti Suomalaisia sääolosuhteita jopa yhden vuoden. Levyn tunnistaa sinisestä väristä ja levyn etupuolen merkinnästä ”Weatherboard 365”

Muuten levy on sama tuttu ja turvallinen  9,5 mm paksu lasikuitupintainen tuulensuojakipsilevy, joka ei sisällä kartonkia. Levyn käyttökohteet ja käyttötavat tuulensuojalevynä pysyvät ennallaan. Se parantaa myös palonsuojausta ja äänieristystä.

Levyjen mitat, pakkauskoot ja varastoitavat tuotetyypit pysyvät myös ennallaan.

Weatherboard 365 ja aiempaa versiota 2.0 voidaan käyttää ristiin samoissa kohteissa, kun säärasitus on maksimissaan Weatherboard 2.0:lle sallittu 6kk.

Weatherboard-levyt valmistetaan epäorgaanisista aineista ja sopivat siksi käytettäväksi kohteissa, joissa suhteellinen kosteus on pitkään jopa yli 90 %. Tuulenpitävän, höyryä läpäisevän levyn ydin on kipsiä, ja pintoihin on impregnoitu vettä hylkivä lasikuituhuopa. Weatherboard 365:n etupinta on käsitelty UV-suojauksella. Kipsipohjaista levyä on helppo käsitellä ja työstää.

Pitkäaikaisessa säärasituksessa Weatherboard-levytyksen saumat tiivistetään teippaamalla Knauf W-Tape tuulensuojateipillä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Knauf Weatherboard 365

Reunamuoto

Levyn pitkät sivut ovat lasikuituhuopapintaiset ja suorareunaiset. Lyhyet sivut ovat suorareunaiset.

Materiaali

Levyn ydin on kipsiä jonka pintoihin on impregnoitu lasikuituhuopa. Ulkopinta on käsitelty vettä hylkiväksi ja UV-suojattu.

Mitat

Paksuus: 9,5 mm
Leveys: 1200 mm
Pituus: 2700 ja 3000 mm
Paino: n. 7,3 kg/m2

Valitse tiedostot keräilykoriin

Käytä aikaa säästävää keräilykoritoimintoa!

Lisäämällä tiedostot keräilykoriin voit ladata materiaalit yhtenä pakettina tai halutessasi välittää paketin sivujemme kautta suoraan omaan tai yhteistyökumppanisi sähköpostiin.