Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Knauf W-Tape Tuulensuojateippi

Knauf W–Tapea käytetään tuulensuojalevyjen saumojen tiivistämiseen. Se soveltuu mm. KXT, Weatherboard ja Aquapanel Climateshield tuulensuojalevyjen teippaamiseen.

Knauf Safeboard saumatasoite

Röntgensäteilyltä suojaava saumausmassa

Knauf Safeboard Saumatasoitteella on röntgensäteilyltä suojaava ominaisuus. Se on tehty erityisesti Knauf Safeboard-levyjen saumaamiseen, eikä erillistä saumanauhaa tarvitse käyttää. Ympäristöystävällisenä tuotteena se on helppo hävittää sekajätteen mukana.

Kipsipohjainen, jauhemainen Safeboard saumatasoite ei paakkuunnu eikä kuivuessaan kutistu.

Knauf Lyijykaista

Itseliimautuva lyijylevykaista, leveys 50mm, paksuus riippuu Knauf -säteilysuojalevyjen lyijylaminoinnista. Leadboard – lyijykaistaa käytetään Leadboard – levysaumojen tiivistämiseen.

Knauf Säteilysuojakannet

Säteilysuojakannet seinäkoteloille. Seinään tehdyt aukot sähkökoteloita varten suojataan säteilysuojakansilla katkeamattoman säteilysuojan varmistamiseksi. Säteilysuojakannet kiinnitetään TN -pikaruuveilla. Knaufin säteilysuojakansia on saatavana 1-, 2-ja 3-osaisille seinäkoteloille.

Valitse tiedostot keräilykoriin

Käytä aikaa säästävää keräilykoritoimintoa!

Lisäämällä tiedostot keräilykoriin voit ladata materiaalit yhtenä pakettina tai halutessasi välittää paketin sivujemme kautta suoraan omaan tai yhteistyökumppanisi sähköpostiin.