Knauf Heradesign

Heradesign puumagnesiittilevyt vastaavat nykytrendien asettamiin ekologisiin haasteisiin ja sopivat käytettävyyden sekä ulkonäön puolesta moneen erityyliseen arkkitehtuuriin. Magnesiittisidonnainen puukuituakustiikkalevy on luonnontuote, jonka valmistuksessa on käytetty puuta, vettä sekä magnesiittia. Levyistä ei irtoa hengitysilmaan vaarallisia päästöjä, eivätkä levyt kerää pölyä. Magnesiitti sideaineena on sitkeä, se ei riko puun solurakennetta ja levyt ovat iskunkestoltaan hyviä (pallotestattuja), helposti työstettäviä ja mittatarkkoja.

Heradesignilla akustiikkaa tutkitaan ilmiönä, joka tarkoittaa kestävien ja akustisesti optimoitujen ratkaisujen kehittämistä. Akustiikka on yksi tärkeimmistä tekijöistä, mikä vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin, mielialaan ja luonteeseen – vaikka emme sitä tiedostaisikaan. Erinomaisia käyttökohteita Heradesign levyille ovat liikunta- ja uimahallit, koulut, toimistot, infrastruktuuri sekä viihde- ja virkistyskohteet.

Heradesign puumagnesiittilevyjä on saatavana eri kuitupaksuuksilla, useilla eri reunamuodoilla ja väreillä sekä myös A2 s1, d0 paloluokiteltuna.

Saksan- ja englanninkieliset tuotesivut ja referenssikuvakirjasto.

Lisää tietoa voit pyytää Knauf Oy:n teknisestä neuvonnasta tai myynnistä.

Kontrasteja ja tyyliä ekologisesti

Valitse tiedostot keräilykoriin

Käytä aikaa säästävää keräilykoritoimintoa!

Lisäämällä tiedostot keräilykoriin voit ladata materiaalit yhtenä pakettina tai halutessasi välittää paketin sivujemme kautta suoraan omaan tai yhteistyökumppanisi sähköpostiin.


 

Jälleenmyyjät
Inlook Oy
Sisustus-Nummi Oy
Tilatukku