Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Knauf Heradesign

Erinomainen akustiikkalevy

Heradesign puumagnesiittilevyt ovat akustiikkalevyjä, jotka vastaavat nykytrendien asettamiin ekologisiin haasteisiin ja sopivat käytettävyyden sekä ulkonäön puolesta moneen erityyliseen arkkitehtuuriin. Magnesiittisidonnainen puukuituakustiikkalevy on luonnontuote, jonka valmistuksessa on käytetty puuta, vettä sekä magnesiittia. Puukuituakustiikkalevyistä ei irtoa hengitysilmaan vaarallisia päästöjä, eivätkä akustiikkalevyt kerää pölyä. Magnesiitti sideaineena on sitkeä, se ei riko puun solurakennetta ja levyt ovat iskunkestoltaan hyviä (pallotestattuja), helposti työstettäviä ja mittatarkkoja.

Heradesignilla akustiikkaa tutkitaan ilmiönä, joka tarkoittaa kestävien ja akustisesti optimoitujen ratkaisujen kehittämistä. Akustiikka on yksi tärkeimmistä tekijöistä, mikä vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin, mielialaan ja luonteeseen – vaikka emme sitä tiedostaisikaan. Erinomaisia käyttökohteita Heradesign akustiikkalevyille ovat liikunta- ja uimahallit, koulut, toimistot, infrastruktuuri sekä viihde- ja virkistyskohteet. 

Heradesign puumagnesiittilevyjä on saatavana eri kuitupaksuuksilla, useilla eri reunamuodoilla ja väreillä sekä myös A2 s1, d0 paloluokiteltuna. Kyseessä on laadukas ja toimiva akustiikkalevy eri käyttötarpeisiin. 

Saksan- ja englanninkieliset tuotesivut ja referenssikuvakirjasto.

Lisää tietoa Heradesign akustiikkalevyistä voit pyytää Knauf Oy:n teknisestä neuvonnasta tai myynnistä.

Ota yhteyttä

Myyntipäällikkö
Artur Vanamo
artur.vanamo(at)knauf.com
040 307 6418

Projektimyynti & Suunnittelu
Toni Sjöman
toni.sjoman(at)knauf.com
040 307 6401

Kontrasteja ja tyyliä ekologisesti

Valitse tiedostot keräilykoriin

Käytä aikaa säästävää keräilykoritoimintoa!

Lisäämällä tiedostot keräilykoriin voit ladata materiaalit yhtenä pakettina tai halutessasi välittää paketin sivujemme kautta suoraan omaan tai yhteistyökumppanisi sähköpostiin.


Jälleenmyyjät

Inlook Oy
Sisustus-Nummi Oy
Tilatukku