Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Materiaali ja ääni

Kipsilevy
Kipsilevyllä on ominaisuuksia, joiden vuoksi levy soveltuu hyvin käytettäväksi ääntä vaimentaviin rakenteisiin. Kipsilevyllä on alhainen taivutusjäykkyys ja korkea omapaino, mikä tehostaa sen ääntä vaimentavaa vaikutusta. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi sekä ilmaäänen että askeläänen vaimennukseen rakenteissa. Akustiikkakipsilevyn rei’itys ja kääntöpuolen äänihuopa parantavat kipsilevyn ääntä absorpoivia ominaisuuksia. Levy asennetaan tukirimoitukseen siten, että sen taakse jää ilmarako niin, että se saavuttaa ääniä absorboivat ominaisuutensa. Levyn ääneneristysominaisuudet sen sijaan huononevat.

Aquapanel Floor
Aquapanel Floor on lattialevy, jolla on hyvä pintakovuus. Levyn alapintaan on liimattu mineraalivillalevy, mikä parantaa levyn askelääneneristävyyttä.

Aquapanel Indoor ja Outdoor
Aquapanel-levyjä voidaan käyttää yhdessä kipsilevyjen kanssa. Rakenteissa, jotka koostuvat kahdesta kipsilevykerroksesta molemmin puolin, yhden kipsilevyn vaihtaminen toisella puolen rakennetta Aquapanel-levyyn parantaa ääneneristävyyttä 1 dB:n verran. Tämä johtuu suuremmasta neliömassasta.