Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Muuntautumiskykyiset akustiikkalevyt seniorikeskuksessa

Leppävaaran asu ja elä -seniorikeskus Espoossa on avara ja täynnä arkkitehtonisia yksityiskohtia. Alakattoratkaisut tuovat tiloihin akustiikkaa, tyyliä ja paremman ilmanlaadun. Keskuksessa on käytetty Stratopanel- ja Belgravia-levyjä.

Leppävaaran asu ja elä -seniorikeskuksen arkkitehtitoimistona toimi Arkkitehdit Frondelius Keppo Salmeperä Oy.

Ilmeikkyyttä ja asumismukavuutta

– Rakennus on saanut paljon myönteistä palautetta asiakkailta, ja se valoisuutta ja tunnelmallisuutta on kiitelty, seniorikeskuksen palvelusesimies Seela Moilanen kertoo. – Erityisesti ruokasalin ja juhlasalin katto sekä liikuntasalin katto sopivat erinomaisen hyvin talon tunnelmaan.

Ruoka-, juhla- ja liikuntasalin katoissa on Stratopanelia, kuituvahvistettua kipsilevyä, jota on helppo työstää ja leikata. Jatkuvarei’itteinen kuvio tekee kattopinnasta yhtenäisen.

Danoline-tuoteperheeseen kuuluva Stratopanel sisältää myös Cleaneo-teknologiaan perustuvan ominaisuuden, joka parantaa sisäilman laatua ja poistaa epämiellyttäviä hajuja. Seniorikeskuksessa kiinteän alakaton takana olevaan tekniikkaan pääsee käsiksi kattoon sijoitettujen luukkujen kautta.

Seniorikeskuksen asuinkerroksissa on käytetty Belgravia-sarjan E-reunaista avattavaa alakattoa, jossa on yhtenäinen Unity-sarjan rei’itys. Hyvin tiheäkuvioisen Belgravian akustiikkaominaisuudet ovat huippuluokkaa. Myös Belgraviaa on helppo työstää, joten se sopii monenlaiseen arkkitehtuuriin.LATAA ESITE

  

Pyydä tarjous!