Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ulkoseinäratkaisut

Ulkoseinät

Ulkoseinä vaatii hyvät ulkoiset ja sisäiset ominaisuudet

Ulkoseinille asetetaan paljon vaatimuksia muun muassa kestävyyden, säänsiedon, lämmöneristyksen, paloturvallisuuden ja ääneneristävyyden suhteen. Ulkoseinien on suojattava rakennusta ja usein myös toimittava kantavana rakenteena, joten seinämateriaalien on kestettävä sekä ulkoilman rasituksia että kuormitusta. Rakennusluvassa määritellään seinältä vaadittavia ominaisuuksia, jotka voivat liittyä palon-, lämmön- ja ääneneristävyyteen, ulkonäköön, kantavuuteen, turvallisuuteen jne. Ulkoseinän on myös oltava visuaalisesti miellyttävä, joten sen tulisi olla helppo pinnoittaa halutulla materiaalilla, helposti ja kestävästi.

Ulkoseinä voi olla muodoltaan esimerkiksi kaareva, jolloin materiaalit tulee valita sen mukaan – esimerkiksi kestämään taivutusta. Tuotevalikoimassamme on erilaisia kipsilevyjä ja muita tarvikkeita ulkoseinien monien vaatimusten mukaan. Tutustu tarkemmin kipsilevyihimme, vaativien kohteiden erikoislevyihimme ja moniin lisätuotteisiimme tuoteryhmäsivuilta.

Katokset

Katos, joka kestää ja suojaa – tarpeesi mukaan

Katoksen ulkoseinien on kestettävä erilaisia säärasituksia ja kuormituksia sekä tarvittaessa estettävä palon leviäminen naapurirakennuksiin. Oikein toteutettuna ulkoseinärakenne saadaan vastaamaan vaatimuksia vaivattomasti ja kohtuukustannuksilla, katokselle määrättyä paloluokitusta noudattaen.

Valikoimamme levyistä ja oheistuotteista löydät oikeat vaihtoehdot tarkoituksenmukaiseen ulkoseinään, jonka voit helposti verhoilla haluamaasi ulkonäköön.

Ulkoseinäratkaisuihin liittyvät tuotteet