Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pumpattavat lattiatasoitteet ja massat

Pumpattavat, itsestään tasoittuvat kipsipohjaiset lattiatasoitteet ja -massat tarjoavat käytännöllisen ja nopean menetelmän sisätilojen pintalattioiden tekoon.

Knauf lattiamassat ja -tasoitteet soveltuvat niin toimistotilojen, sairaaloiden, koulujen kuin asuinhuoneistojenkin pintalattiaksi.

Helppo ja nopea tehdä pintalattioita

  • Hyvä taivutus- ja puristuslujuus
  • Lähes kutistumaton ja saumaton rakenne
  • Palamaton ja ympäristöystävällinen
  • Erinomainen askeläänieristys
  • Päällystettävissä erilaisilla lattianpäällysteillä
  • Hyvä lämmönjohtokyky = erinomainen valinta lattialämmityskohteisiin
  • Helppo ja nopea työstää & kovettuu nopeasti kävelykelpoiseksi

Lattiatasoitetuotteet

Kipsilaastit sisärappaukseen

Kipsipohjaiset laastit ovat helppokäyttöisiä sisärappaustuotteita, jotka soveltuvat miltei kaikille pinnoille. Niiden avulla voidaan tehdä esim. sisäpuolisten betoni-, kevytbetoni-, harkko- ja tiiliseinien oikaisut ja tasoitukset.

Kipsilaasteilla saa maalattavaa pintaa ilman lisätasoitekerroksia.

Konekipsilaasti Knauf MP 75L ja käsikipsilaasti Knauf Goldband soveltuvat myös kotitalouksien kylpyhuoneisiin vesieristyksen alle.

Knauf mp75l ja goldband

Knauf MP 75 L soveltuu lähes kaikkien sisätilojen rappaamiseen, erityisesti betonisten ja muurattujen sisäseinien ja -kattojen oikaisuihin sekä rappauksiin.

Ruiskutettavalla Knauf MP 75 L laastilla voidaan tehdä 8–50 mm vahvuisia kertatäyttöjä yhdellä levityksellä. Kattopinnoissa max. rappauspaksuus on 15mm. Seinälaatoituksen alla rappauspaksuus oltava vähintään 10mm.

Knauf Goldband -käsikipsilaastit soveltuvat käytettäväksi kaikilla sisäpuolisilla rapattavilla seinä- ja kattopinnoilla, ja ne soveltuvat erityisesti korjaustöihin tai pienille pinnoille.

Goldband -käsikipsilaasti on erinomainen tuote niin betonisten kuin muurattujenkin sisäseinien ja -kattojen oikaisuihin ja rappauksiin, sekä myös kolojen ja uritusten täyttöön. Sen avulla saadaan yhdellä kerroksella maalattava, tapetoitava tai laatoitettava pinta.

Kipsilaastituotteet

Kipsivalua käytetään useissa eri kohteissa.

Asuinkerrostalot, omakotitalot, rivitalot, paritalot, sairaalat, koulut, toimistotilat, kauppakeskukset, keilahallit, kirkot ja monet muut julkiset rakennukset.

Tutustu referensseihin

Yhteystiedot, tasoitteet ja laastit

Kaikki sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)knauf.com

Tuotepäällikkö
Jenna Alakoski
GSM: 040-3076 429

Yhteydenottolomake