Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Muuntautumiskykyiset akustiikkalevyt seniorikeskuksessa

Leppävaaran asu ja elä -seniorikeskus Espoossa on avara ja täynnä arkkitehtonisia yksityiskohtia. Alakattoratkaisut tuovat tiloihin akustiikkaa, tyyliä ja paremman ilmanlaadun. Keskuksessa on käytetty Stratopanel- ja Belgravia-levyjä.

Leppävaaran asu ja elä -seniorikeskuksen arkkitehtitoimistona toimi Arkkitehdit Frondelius Keppo Salmeperä Oy.

Ilmeikkyyttä ja asumismukavuutta

– Rakennus on saanut paljon myönteistä palautetta asiakkailta, ja se valoisuutta ja tunnelmallisuutta on kiitelty, seniorikeskuksen palvelusesimies Seela Moilanen kertoo. – Erityisesti ruokasalin ja juhlasalin katto sekä liikuntasalin katto sopivat erinomaisen hyvin talon tunnelmaan.

Ruoka-, juhla- ja liikuntasalin katoissa on Stratopanelia, kuituvahvistettua kipsilevyä, jota on helppo työstää ja leikata. Jatkuvarei’itteinen kuvio tekee kattopinnasta yhtenäisen.

Danoline-tuoteperheeseen kuuluva Stratopanel sisältää myös Cleaneo-teknologiaan perustuvan ominaisuuden, joka parantaa sisäilman laatua ja poistaa epämiellyttäviä hajuja. Seniorikeskuksessa kiinteän alakaton takana olevaan tekniikkaan pääsee käsiksi kattoon sijoitettujen luukkujen kautta.

Seniorikeskuksen asuinkerroksissa on käytetty Belgravia-sarjan E-reunaista avattavaa alakattoa, jossa on yhtenäinen Unity-sarjan rei’itys. Hyvin tiheäkuvioisen Belgravian akustiikkaominaisuudet ovat huippuluokkaa. Myös Belgraviaa on helppo työstää, joten se sopii monenlaiseen arkkitehtuuriin.


LATAA ESITE

  


OTA YHTEYTTÄ

Myyntipäällikkö
Artur Vanamo
040 307 6418

Sähköpostit ovat muotoa [email protected]

Haluatko tietää enemmän

Suomenkieliset tuotesivut: www.knauf.fi
Englanninkieliset tuotesivut: www.knaufamf.com

< takaisin