Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Heradesign® on tyylikäs ja turvallinen puukuituakustiikkalevy

Puukuituakustiikkalevy on luonnonmukainen ja sopii myös yllättävään arkkitehtuuriin

Heradesign® on turvallinen ja ekologinen puumagnesiittilevy erityisesti julkisten tilojen akustiikkaratkaisuihin uusissa ja korjausrakennuskohteissa. Levyn sideaine magnesiitti jättää puun solurakenteen ehjäksi. Aidoista materiaaleista tehdyt, laadukkaat Heradesign®-akustiikkalevyt ovat:

  • iskunkestäviä (pallotestattuja)
  • helposti ja mittatarkasti työstettäviä
  • A2 s1 d(0) -paloluokkaa

Heradesign®-levyjen visuaalinen rouheus sopii hyvin betoniarkkitehtuuriin. Toisaalta karkea pintarakenne tuo kontrastia tiloihin, joissa on käytetty esimerkiksi lasia ja terästä.
 


Värikäs ja yllättävä koulukeskus

Heradesign®-akustiikkalevyjen käyttökohteita ovat asuinrakennusten ohella esimerkiksi toimistot, hotellit, uima- ja liikuntahallit sekä oppilaitokset.

Nikkilän Sydän on sipoolainen koulukeskus, jonka tiloja yhdistävät puhtaat, luonnonmukaiset ja yllättävänkin värikkäät Heradesign®-akustiikkalevyt. Suurin osa koulukeskuksen alakatoista on toteutettu erivärisillä Heradesign®-levyillä. Levyjen sävyt on räätälöity juuri koulukeskusta varten, ja levyt on maalattu vesiohenteisilla maaleilla. Kohteen suunnittelijana toimi arkkitehti Pentti Kareoja ARK-house arkkitehdit Oy:stä.


– Pohdimme useita eri akustiikkalevyvaihtoehtoja, mutta samoja ominaisuuksia ei löytynyt muilta toimittajilta, hankkeen projektipäällikkö, rakennuttajainsinööri Jukka Haakana toteaa.

Heradesign® on vaivaton vaihtoehto sekä rakennusvaiheessa että myöhemmin.

– Sen sideaineena toimii magnesiitti, mikä tekee levyistä helposti työstettäviä ja mittatarkkoja. Levyt eivät ole sähköisiä, joten ne eivät kerää itseensä pölyä. Tarvittaessa ne on kuitenkin helppo puhdistaa imuroimalla tai kevyesti harjaamalla. Tuote on myös hinnaltaan kilpailukykyinen, aluemyyntipäällikkö Pekka Ruuska kertoo.

 

 LATAA ESITE


OTA YHTEYTTÄ

Myyntipäällikkö
Ilkka Nurmi
040 3076 407

Sähköpostit ovat muotoa [email protected]
 

Haluatko tietää enemmän

Suomenkieliset tuotesivut: www.knauf.fi
Englanninkieliset tuotesivut: www.knaufamf.com

< takaisin