Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Alakattoratkaisu puhdistaa ja raikastaa ilmaa päiväkodissa

Akustiikka, sisäilman laatu ja visuaaliset ratkaisut vaikuttavat oleellisesti tiloissa viihtymiseen. Porvoolaista Mäntykummun päiväkotia suunniteltiin yhdessä henkilökunnan kanssa, jotta rakennuksesta tulisi hyvä sekä lapsille että heitä hoitaville aikuisille. Päiväkodissa on käytetty Knauf-kipsiakustiikkatuotteita ja -puukuituakustiikkalevyjä.Uudiskohteen suunnittelussa on huomioitu eri-ikäisten lasten tarpeiden lisäksi se, että rakennus on energiataloudellinen ja kestävän kehityksen periaatteen mukainen.


Kipsi puhdistaa ja raikastaa ilmaa

Mäntykummun päiväkodin alakattoratkaisuissa on hyödynnetty Knauf Danoline Unity- sekä Heradesign®-levyjä.

Danoline Unity -kipsiakustiikkatuotteissa on Cleaneo-teknologiaan perustuva, ilmaa puhdistava ja raikastava ominaisuus. Cleanoe-teknologia on peräisin luonnossa esiintyvästä vulkaanisesta zeoliittikivestä. Kun ilma kulkee zeoliittikiveä sisältävän kipsilevyn reikien läpi, se puhdistuu ja siitä poistuu epämiellyttäviä hajuja. Tuote kestää hyvin normaalikäytössä, ja tarvittaessa sitä on helppo huoltaa ja maalata uudelleen.

Danoline Unityn rei’itetyn pinnan ansiosta päiväkodin käytävien ja muiden yhteiskäytössä olevien tilojen alakattopinnat näyttävät yhtenäiseltä. Danoline Unityn ilmeeseen voidaan vaikuttaa erilaisilla rei’itysvaihtoehdoilla. Samalla rei’itys parantaa tilan akustiikkaa. Kipsi on kestävä, valoa heijastava ja paloturvallinen, ekologinen materiaali.

Danoline-akustiikkatuotteilla on sertifioidut ympäristöselosteet.


Monipuolinen puumagnesiittilevy

Heradesign® on turvallinen ja ekologinen puumagnesiittilevy. Heradesign®-akustiikkalevyt ovat helposti ja mittatarkasti työstettäviä. Niitä voidaan maalata, joten levyt taipuvat monenlaiseen tyyliin.

Mäntykummussa Heradesign®-puukuituakustiikkalevyjä on käytetty leikkihuoneissa, askartelutiloissa ja huoneissa, joissa lapset ottavat päiväunia. Heradesign® parantaa tilojen akustiikkaa ja tuo oman lisänsä päiväkodin ilmeeseen ja tunnelmaan.

– Päiväkodin sävymaailma on luonnonläheinen ja lapset tuovat omilla vaatteillaan ja taideteoksillaan siihen väriä, päiväkodinjohtaja Maria Johansson kuvailee.

Hän on tyytyväinen uuteen päiväkotiin.

– Kyllähän tämä raitis ilma on tuntunut aivan mahtavalta. Meillä on nyt käytössämme Porvoon hienoimmat tilat, Johansson iloitsee.

LATAA ESITE

  


OTA YHTEYTTÄ

Myyntipäällikkö
Ilkka Nurmi
040 3076 407

Sähköpostit ovat muotoa [email protected]
 

Haluatko tietää enemmän

Suomenkieliset tuotesivut: www.knauf.fi
Englanninkieliset tuotesivut: www.knaufamf.com

< takaisin