Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Knauf-väliseinätyypit -esite päivitetty

Knauf-väliseinärakenteet ääniluokan ja hintaindeksin mukaan järjestettyinä

Väliseinät ovat asunnon sisäisiä ja huoneistoja erottavia seiniä. Huoneistojen välisiltä seiniltä vaaditaan useimmiten parempaa palonkestävyyttä ja ääneneristävyyttä kuin asunnon sisäisiltä väliseiniltä. Kipsilevyjen avulla voidaan parantaa myös rakenteen jäykkyyttä, jolloin seinäkorkeuden
lisääminen on mahdollista.

Väliseinä voi olla rungoltaan yksinkertainen, kaksinkertainen tai erillisrunkoinen (tupla tai ns. siksak-runko). Väliseinän runkorakenteissa teräsrangoilla saavutetaan parhaat ääneneristysarvot ja ne soveltuvat erinomaisesti myös palo-osastoiviin rakenteisiin sekä korjaus- että uudisrakennuskohteissa. Seinän runkotilassa voidaan käyttää ääneneristeenä mineraalivillaa.

Knauf-väliseinätyypit –esitteen avulla löydät kaikki Knaufin väliseinärakenteet sekä löydät kätevästi oikeat vaatimustenmukaiset ratkaisut. Löydät valikoimastamme kipsilevyt, teräsrankatuotteet, mineraalivilla sekä muut tarvittavat järjestelmätuotteet, kuten EPDM- tiivistenauhan, painumavaralistat, vahvistusrangat, kiinnikkeet, kulmalistat ja kalustetuet.

Tutustu päivitettyyn Knauf-väliseinätyypit –esitteeseen tästä.