Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Knauf tukee Kankaanpään Mailajuniorit ry:n Minipesistä

Mailajuniorit on tyttöpesäpalloiluun erikoistunut kankaanpääläinen pesäpalloseura, joka viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan. Kankaanpääläisenä työnantajana Knauf haluaa olla aktiivisesti läsnä paikallisessa yhteisössä ja on päättänyt tukea Mailajunioreiden Minipesis-toimintaa.Lasten ja nuorten liikkuminen on tänä päivänä hyvin erilaista kuin aiemmin. Älypuhelimet ja teknologian kehittyminen on tuonut vaihtoehtoja liikunnalle, ja lapset liikkuvat vähemmän kuin ennen. Myös harrastuskustannusten nousu on valtakunnallinen ilmiö. Mailajuniorit haluaa tarjota lapsille mahdollisuuden harrastaa liikuntaa matalalla kynnyksellä ja Knauf tukee mielellään tätä lasten liikunnan parissa tehtävää tärkeää työtä.

Mailajuniorit ry:n junioripäällikkö Verneri Rajakallio kertoo Minipesiksen toiminnan tavoitteena olevan tarjota lapsille matalan kynnyksen pesäpalloharrastamista, tutustuttaa lajiin ja ohjata Minipesiksen kautta joukkuetoimintaan mukaan. “Minipesiksessä liikutaan ja leikitään hymy huulilla osaavien ohjaajien opastamana”, Rajakallio kertoo.

“Haluamme omalta osaltamme tukea toimintaa, jossa paikallisilla lapsilla on mahdollisuus nauttia liikkumisesta matalalla kynnyksellä.”, kertoo Knaufin kaupallinen johtaja Juho Ristimäki. Knauf onkin päättänyt tukea Mailajunioreiden Minipesis-toimintaa 1.4.2023 alkaen kevätkauden 2024 loppuun asti.

Mailajunioreissa ollaan iloisia Knaufin mukana olemisesta. Rajakallio kertoo tuen olevan tärkeässä osassa Minipesiksen kehittämisen ja toimimisen kannalta. “Knauf on erittäin hyvä yhteistyökumppani, ja on hienoa, että Knauf on lähtenyt mukaan Minipesis-toiminnan tukemiseen.”, kiittelee Rajakallio.